Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Παίζω με τα κλάσματα

Θες να εξασκηθείς με τα κλάσματα παίζοντας; Πάτησε τις παρακάτω εικόνες!!! Αν δυσκολευτείς διάβασε κάτω από κάθε εικόνα τις οδηγίες του παιχνιδιού! 


Καλή διασκέδαση!!! 



Πάτησε με το ποντίκι σου "Enter Aktivities'' . Στη συνέχεια επέλεξε το level από 1 έως 5 ανάλογα με τη δυσκολία που θες να έχει. Μετά το παιχνίδι ξεκινά!!! Το παιχνίδι είναι στα αγγλικά! Αν δυσκολευτείς ζήτα τη βοήθεια ενός μεγάλου ή έχε δίπλα σου ένα αγγλο-ελληνικό λεξικό!!! 

Αν θες να ξαναπαίξεις το παιχνίδι θα το βρεις στη στήλη μας " Και τώρα... παίζουμε'' με το όνομα ''Παίζω με τα κλάσματα (1)''. 





Πάτησε με το ποντίκι σου "Play Game''. Επέλεξε τα πετόνια που δείχνουν το ίδιο πράγμα. Αυτά θα μεταφερθούν αυτόματα στη ζυγαριά που είναι στο κάτω μέρος του παιχνιδιού. Αν έχεις απαντήσει σωστά τα πετόνια εξαφανίζονται και εσύ πρέπει να διαλέξεις τα δύο επόμενα.Αν έχεις απαντήσει λάθος, τότε τα πετόνια επανέρχονται στη θέση τους μέχρι να βρεις το σωστό συνδυασμό.  Όταν έχεις βρεις όλους τους συνδυασμούς εμφανίζεται ένα βελάκι που γράφει ''Next Round''. Πάτησε με το ποντίκι σου πάνω του για να πας στον επόμενο γύρο!  Το παιχνίδι είναι στα αγγλικά! Αν δυσκολευτείς ζήτα τη βοήθεια ενός μεγάλου ή έχε δίπλα σου ένα αγγλο-ελληνικό λεξικό!!! 

Αν θες να ξαναπαίξεις το παιχνίδι θα το βρεις στη στήλη μας " Και τώρα... παίζουμε'' με το όνομα ''Παίζω με τα κλάσματα (2)''. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips