Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Η δική μου εφεύρεση

                                           "Το εικονικό τραπέζι αφής"
Η τεχνολογία μας διευκολύνει αρκετά τη ζωή. Μας βοηθά να κάνουμε υπολογισμούς, που αν δεν υπήρχε η τεχνολογία και τους κάναμε με το χέρι, θα μας έπαιρνε μια ολόκληρη  ζωή. Μπορεί και παραπάνω!
Εγώ έφτιαξα μια καινούρια εφεύρεση. Σας παρουσιάζω το εικονικό τραπέζι αφής!
Το κατασκεύασα στο εργαστήριο τεχνολογίας. Κι όταν τελείωσα το έβαλα σε ένα χώρο για να λέω: "Αυτή είναι δική μου εφεύρεση!" Αλλά σιγά μη με πίστευαν...
Είναι μαύρο και όλο πάνω έχει μια οθόνη αφής. Είναι ορθογώνιο παραλληλόγραμμο και το έφτιαξα με επιστημονικά υλικά που δεν πρέπει να ειπωθούν. Τα πόδια του τραπεζιού είναι από μέταλλο.
Τώρα θα σας πω πώς χρησιμοποιείται. Είναι απλό. Το ενεργοποιείς πατώντας ένα κουμπί στο πάνω μέρος του τραπεζιού. Έχει ανοίξει! Είναι σαν κανονικό tablet PC, όμως είναι μεγάλο σαν τραπέζι. Έχε όλα όσα έχει ένας κανονικός υπολογιστής εσωτερικά. Επιφάνεια εργασίας, ίντερνετ και έναν οδηγό για το πώς θα βρούμε πληροφορίες στο εικονικό τραπέζι αφής.
Θεωρώ πως είναι χρήσιμο γιατί οι άνθρωποι μπορούν να βρίσκουν πιο πολλές πληροφορίες απ' ότι στο λάπτοπ τους. Θα τους προσφέρει μεγαλύτεροι ευκολία, ειδικά σε αυτούς που εργάζονται ως γιατροί, δικηγόροι, ντετέκτιβ κλπ.  Θα μπορούν άνετα να κάνουν τη δουλειά τους μέσω αυτού του εικονικού τραπεζιού αφής.
Με αυτή την εφεύρεση που κατασκεύασα, νιώθω πως διευκόλυνα πολύ τους ανθρώπους. Ελπίζω να μη δυσκολευτούν καθόλου στην περιήγησή τους στο εικονικό τραπέζι αφής.
Καλή περιήγηση!!!
                                                                                                 Γεωργία Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips