Το σχολείο μας


Το όνομα του σχολείου μου είναι ΄΄2ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος΄΄, βρίσκεται στο νομό Αττικής, στο Πέραμα. Χτίστηκε το 1980 στην οδό Φλέμινγκ 127.
Η αυλή είναι μεγάλη και ευρύχωρη. Περιέχει δύο μπασκέτες και πολλά δέντρα. Επίσης περιέχει και πέντε βρύσες αλλά βγάζουν νερό μόνο οι δύο. Από τις αυλόπορτες μπαίνουν και βγαίνουν οι γονείς. Το σχολείο είναι διώροφο. Έχει μαρμάρινες σκάλες και χρωματιστά κάγκελα.
Μόλις μπω, αριστερά μου, βλέπω τα γραφεία των δασκάλων και το γραφείο της διευθύντριας. Λίγο πιο μέσα έχει ένα κυλικείο. Δεξιά έχει τουαλέτες δασκάλων και μαθητών. Επίσης έχει τις ΄΄Πρώτες΄΄ τάξεις. Όταν ανεβαίνουμε τις σκάλες βλέπω τις τάξεις της ΄΄Δευτέρας΄΄, της ΄΄Τρίτης΄΄, της ΄΄Πέμπτης΄΄ και τη βιβλιοθήκη. Στον δεύτερο όροφο έχει την τάξη μας και την ΄΄Έκτη΄΄. Σε κάθε αίθουσα έχει από έναν πίνακα, θρανία, έδρα, βιβλιοθήκη και τέσσερα παράθυρα με κουρτίνες.
Κάθε μέρα που πάω σχολείο νιώθω χαρά και μου αρέσει που βλέπω τους συμμαθητές μου και παίζω μαζί τους στα διαλείμματα. Επίσης μου αρέσει να είμαι στο ίδιο τμήμα με τους φίλους μου. Κάθε καλοκαίρι παίζω με τους φίλους που γνωρίζω, μα όταν ξαναρχίζει το σχολείο, βλέπω ξανά τους συμμαθητές μου, κάνουμε ξανά μάθημα και μαθαίνω καινούρια πράγματα κάθε μέρα!  
Γιάννης Κ.

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

:-)

Ανώνυμος είπε...

;) :) =] xaxxaxaaxaxaxax!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εεεεε τους ειδα στην παρέλαση!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips